Peter Ankersen

Ankersen: Vi skal dominere og sætte tempoet

”Alle vil meget gerne slutte godt af inden juleferien, men det gælder selvfølgelig også alle andre hold,” siger Peter Ankersen efter lørdagens træning på Nummer 10.

Det har set godt ud i den seneste måneds tid med tre Superligasejre i træk, og reaktionerne efter pokalkampen i torsdags var generelt også positive, trods det ærgerlige nederlag.

”Det er også vores egen fornemmelse, at det spillemæssigt ikke var et tilbageslag. Selvfølgelig var det superærgerligt at ryge ud, men selv om resultatet endte skidt, så fejlede indstillingen ikke noget, og præstationen var langt hen ad vejen rigtig god igen.”

”Derfor tror jeg, vi har nemmere ved at rejse os, end hvis vi havde leveret en dårlig indsats. Men det kommer ikke af sig selv, og vi skal være 100 % klar til at gå på banen med den samme indstilling som i de seneste kampe.”

”OB har heller ikke fået de resultater, de gerne ville have det her efterår, men de har et par gode individualister oppe foran, som vi skal holde øje med. Men hvis vi igen kan dominere spillet og sætte tempoet, så kommer vi også til mange flere chancer end dem. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan for at få den fjerde ligasejr i træk, så det bliver en lidt sjovere juleferie for både os selv og for fansene,” slutter Peter Ankersen.

Se med søndag kl. 18, når det går løs mod OB på TV3+ og Viaplay samt på Liga på P3.