Smal, men fortjent 2-1-sejr

Sløj start, inden vi åd os ind i kampen
Ståle og trænerteamet havde valgt at rykke Amartey op på midten i stedet for Kvist samt spille med Antonsson i forsvaret, men ellers var der genvalg til de andre fra Hobro-sejren. En kamp, hvor vi kom stærkt ud og satte os på spillet fra start, men det lykkedes ikke i topkampen i Haderslev, hvor hjemmeholdet åbnede bedst uden dog at komme til chancer.

Efter 10-15 minutter åd vi os langsomt, men sikkert ind i kampen, og vi kunne til gengæld godt skabe chancer! Corner headede tæt forbi på et fint Ankersen-indlæg, og Delaney var ved at overliste Marin Skender på et Kusk-indlæg, men keeperen en forsvarer fik reddet på målstregen.
Kort før den halve time var kaptajnen igen tæt på, men headede lige forbi på et Ludwig-hjørne. Kusk havde et fint forsøg tæt forbi den fjerneste stolpe, og i det 36. minut var Toutouh endnu tættere på, da han fikst trak sig fri i venstre side, men måtte se afslutningen prelle af på overkanten af overliggeren.

Dramatisk afslutning på halvlegen
Tre minutter før pausen måtte Skender hive en god redning frem for at forhindre Santander i at heade et hjørne ind, så stik mod spil og chancer trak det op til en målløs halvleg. Men, men, men… Ankersen tabte en duel til Oggesen på baglinien og kantede ham efterfølgende så meget, at Benjamin Svedborg takserede det til straffe.

Stephan reddede Absalonsens forsøg, men havde nået af bevæge sig en snes centimeter ud fra stregen, så Svedborg dekreterede omspark. Efter en del protester, der kostede gule kort til Stephan og Zanka, gik Absalonsen igen til 11 meter-pletten og satte den denne gang sikkert helt oppe under overliggeren. Det var noget, der passede det store hjemmepublikum, der satte sæsonrekord og kun manglede lidt over 100 i at slå stadionrekorden.

Flotte forward-mål vendte kampen
De mangler dog også stadig at slå Byens Hold i ligaen, og heller ikke i dag skulle det lykkes. Vi fortsatte hvor vi slap rent spillemæssigt, og efter små 10 minutter kom belønningen, da Ludwig smed et af mange fine indlæg indover. Uden tilløb hoppede Santander højt, meget højt, spændte kroppen som en flitsbue og pandede kraftfuldt bolden i nettet.

De næste 10 minutter brændte det på flere gange foran Skender, hvor både Corner, Toutouh og Kusk havde gode afslutninger, men først i det 68. minut faldt afgørelsen. Delaney sendte Ludwig afsted i venstre side, hvor der kampen igennem var oceaner af plads omkring den tilsyneladende halvskadede Marc Pedersen. Corner løb mod forreste stolpe, og Ludwig fandt ham med en millimeter-præcis aflevering, og med venstrepoten dirigerede Corner bolden over i den modsatte side af målet. En tilsyneladende let scoring, men faktisk en ret svær detalje af Corner.

Et kvarter før tid havde hjemmeholdet deres første reelle chance siden straffesparket, men Mussmann forbi mål, og lidt efter bankede Absalonsen et langskud tæt forbi, men nærmere kom de ikke, og det blev reelt aldrig spændende til sidst, hvor vi rutineret kørte en for lille, men fortjent sejr hjem.

Da ulvene fra Herning senere på aftenen tabte ude på Vestegnen, kan vi endda også glæde os over at indtage førstepladsen i tabellen igen!