FCK-fans på fanmarch gennem København

Adgangsforhold til Parken onsdag

Vi anbefaler altid at komme i god tid - men denne gang er det ekstra vigtigt, da der er ca. 30.000 deltagere til DHL Stafet i Fælledparken fra ca. kl. 17.

Stafetten, som omfatter både en løb- og en walkrute, går i gang kl. 18 og afsluttes med fyrværkeri omkring kl. 21.30.

Derfor er Øster Alle helt lukket for biltrafik, og det er vanskeligt at krydse Fælledparken ad de sædvanlige stier, hvis du kommer fra Blegdamsvej/Rigshospitalet.

Vi opfordrer derfor alle til så vidt mulig at lade bilen stå og benytte offentlig transport, hvis du ikke har mulighed for at gå eller cykle til Parken.

Al indkørsel i bil (VIP, presse, handicapparkering m.m.) sker i givet fald via Østerbrogade/Gunnar Nu Hansens Plads. Henne ved Parken står stewards klar til at hjælpe med at vise vej på Parkens område.

Af sikkerhedsmæssige årsager opfordres alle gående/cyklende FCK-fans til at benytte Øster Alle til og fra Parken - og ikke ankomme via Østerbrogade/Gunnar Nu Hansens Plads.

Dels benytter polske fans denne vej til og fra udeafsnittet på D1, og dels foregår en del af DHL-Stafetten (walk-ruten) på stierne ved Trafiklegepladsen og kunststof-fodboldbanen. Walk-ruten går også langs Øster Alle, men alleen er bredere end stierne.

>> Se kort over DHL Stafet-ruterne m.m.

>> Generel "Find vej til Parken" info