Jacob Neestrup

Neestrup: Følte flere gange den var hjemme

Jacob Neestrup ser tilbage på 3-2-sejren over AGF, som efter cheftrænerens opfattelse blev unødigt spændende, inden vi fik en fortjent sejr.

”Indtil de scorede deres første mål, så synes jeg, at vi havde rigtig godt styr på kampen, uden at det ligefrem sprudlede, og jeg kunne ikke lige se, hvordan de kunne score,” sagde Jacob Neestrup efter endnu en dramatisk kamp mellem København og Aarhus.

”Også efter vi kom foran igen både 2-1 og 3-1, så troede jeg, den var hjemme, og så blev det alligevel unødigt spændende til sidst, da de reducerede.”

”Men jeg synes, vi vinder fuldt fortjent, selv om alt ikke var perfekt. I 1. halvleg satte vi meget godt op i vores venstre side, men der kom bare ikke nok ud af det. Vi skabte ikke nok farlige situationer og kom ikke til afslutninger, men jeg følte dog, at vi havde god kontrol på kampen.”

”Efter pausen fik vi to skader med kort mellemrum, først Ankersen og Cornelius, og det gav os jo den udfordring, at vi kun havde én udskiftningssekvens til resten af kampen, så der var vi nødt til at være meget velovervejede.”

”Det var stærk af Orri at komme ind og score både en, to og tre gange, men den udskiftning vil jeg ikke have æren for, det var som sagt på grund af Corners skade. Men Orri skal have stor ros for indsatsen i dag og til træning de seneste uger, hvor jeg ikke har set hans vej, men han har trænet godt og er kløet på uden at beklage sig, og derfor er jeg også rigtig glad på hans vegne over målene i dag.”

”Jeg kunne så heller ikke se, OM de scorede, men på de TV-billeder jeg har set bagefter, ser det jo ud som om, den var over stregen, men jeg synes bare principielt ikke, at man kan dømme mål, når det ikke er 100 % sikkert.”

Det omdiskuterede mål
”Jeg er jo inhabil, når jeg står her med FCK-briller bagefter, men når vi nu vandt alligevel, synes jeg godt, jeg kan tillade mig at sige, at jeg principielt ikke mener, at man kan dømme den inde, når man ikke kan se 100 % sikkert, om den er over stregen. Jeg er helt med på, at den ser ud til at være det, men man skal bare kunne sige det uden nogen som helst tvivl, og det synes jeg ikke man kan på de billeder, jeg har set.”

”Men selvfølgelig skal Kamil også tage den, så der ikke havde været noget at diskutere. Men det minder mig jo om, at det skete for os ovre i Herning med Leragers afslutning, som der også var tvivl om. Men jeg bebrejder ikke nogen, og jeg er helt med på, at mållinje-teknologi har en pris og så videre og så videre.”

På ingen måde opgivet håbet
”Det vigtigste var, at vi igen fik de tre point, og der er fire point op med fem runder igen, så vi klør på og har på ingen måde opgivet håbet. Vi har stadig for få point i forhold til vores materiale, men efter den dårlige start på Mesterskabsspillet har vi nu taget syv point i de sidste tre kampe."

"Nu skal vi bare hjem og arbejde hårdt og ydmygt videre på træningsbanen for at komme ud af den situation, vi selv har bragt os i,” sluttede Jacob Neestrup, der endnu ikke havde nogen status på skaderne, der tvang Ankersen og Cornelius ud.