Jubel efter scoring

6-3 over Breidablik

I den første kamp på Island scorede vi efter 45 sekunder - i aften gik der en halv time, før vi kom i gang, og på det tidspunkt var vi bagud 0-1...

Breidablik kom foran allerede efter ni minutter ved Svanthorsson og har stor ære af den første halve time, hvor de virkelig spillede deres chance mod et FCK-hold, der ikke kunne finde melodien.

Men vi fandt den, og efter tre mål på fire minutter var kampen i praksis afgjort. Diogo Goncalves scorede det første direkte på frispark og lagde op til de to næste, som blev sat ind af indskiftede Elias Achouri og af Jordan Larsson.

Inden pausen øgede Orri Óskarsson, og kort efter pausen gjorde han det til 5-1 - også disse to mål iscenesat af den veloplagte Diogo. Steindorsson reducerede på et skud, der ramte Lund og snød Grabara i målet...

Men Orri var ikke færdig endnu, og i 56. minut scorede han sit trejde mål efter en forrygende solotur fra midten af banen, der sendte cifrene op på 6-2 - og Orri blev en sikker vinder af fansenes afstemning om Carlsberg Man of the Match.

Der var chancer til flere københavnske mål, men et kvarter før tid reducerede Höskuldur Gunnlaugsson direkte på frispark til slutcifrene 6-3.

Efter den samlede 8-3 sejr over Breidablik skal vi møde Sparta Prag i Q3 til Champions League, og vi spiller hjemme i Parken allerede på tirsdag den 8. august, kl. 20 med returkamp i Prag tirsdag den 15. august, kl. 19. Læs mere billetinfo her.

I 3F Superliga ligger det også fast, at vi - ud over lørdagens hjemmekamp kl. 16.00 mod Randers FC - spiller hjemme mod OB fredag den 11. august, kl. 20.00. Du kan finde billetter til disse kampe på billet.fck.dk.