5-1-sejr over Randers FC

Efter en dårlig start på kampen kom løverne i gang efter et kvarters tid og begyndte at dominere spillet - og der kom for gang i den fra det 25. minut, hvor vi scorede fire mål på 13 minutter! To af Pieros Sotiriou, et af Viktor Fischer samt et selvmål af Mads Agesen.

Nicolai Poulsen reducerede inden pausen efter en forsvarsfejl, men kampen var reelt afgjort inden de sidste 45 minutter, som spillemæssigt blev på det jævne. På vores første hjørne efter pausen blev det dog 5-1, da Zeca dundrede bolden i nettaget efter et Fischer-hjørne, og selv om kronjyderne mod slutningen kom til et par halvfarlige forsøg, så blev der ikke scoret mere.

Dermed fik københavnerne dog en fin start på Superliga-foråret - og tanket selvtillid inden torsdagens opgør mod Atlético Madrid.