Jubel efter Falks scoring

4-1-sejr i sidste træningskamp

Opstartens sidste træningskamp endte med en sikker og flot 4-1-sejr over CSKA Moskva. Vores mål blev scoret af Rasmus Falk, Kenan Kodro, Jan Gregus og Bashkim Kadrii.

Vi dominerede kampen fra start og kom hurtigt foran 1-0, da Falk gled alene igennem på en løs bold kreeret af Dame N'Doye, som startede i front sammen med Kevin Kodro. Falk driblede uden om målmanden og trillede kuglen i mål.

Lidt senere i halvlegen blev det 2-0 efter en lignende situation. Denne gang var det Peter Ankersen, som kom alene igennem. Også han strøg forbi målmanden, og her overlod han bolden til Kenan Kodro, som trillede den i det tomme net til en scoring i sin uofficielle debut.

I begyndelsen af anden halvleg fik CSKA Moskva reduceret på et fladt spark, som indskiftede Jesse Joronen ikke kunne nå ned til.

Men spændingen varede heldigvis ikke længe, for kort efter sparkede Jan Gregus et frispark i kassen på flotteste vis. Med cirka 20 minutter igen satte Bashkim Kadrii prikken over i'et, da han sparkede bolden fladt i mål til og sikrede os en fornem 4-1-sejr i sæsonoptaktens sidste træningskamp.

Lidt malurt i bægeret slap vi dog desværre ikke for. Nicolaj Thomsen slog sig nemlig kort inde i anden halvleg og måtte lade sig udskifte.

Læs meget mere om kampen og se highlights senere på FCK.DK.