Derby-view over Telia Parken i smukt solskin

30.000 har sikret sig plads til DERBY!

Flere end 30.000 har nu sikret sig en plads til det store DERBY på søndag kl. 16.00 i Parken. Sektion 12, C-tribunen og udebaneafsnittet er allerede udsolgt og nu går vi efter at fylde alle pladser inden søndag:

”Målet er nu at få kampen udsolgt. Det bliver en kæmpe kamp i den fantastiske ramme et DERBY fortjener, og som vi alle har glædet os til at opleve igen efter mere end halvandet år med ingen eller få tilskuere,” siger kommerciel direktør i F.C. København, Jacob Lauesen og fortsætter:

Største tilskuerbegivenhed på dansk grund længe
”Vi ved, at det ikke kun bliver på banen, det bliver intenst og underholdende. Der er også gjort klar til tifo og en stor oplevelse rundt om kampen, så det er en af de kampe, man ikke vil gå glip af. Alle har savnet de store oplevelser sammen, og det her bliver den største tilskuerbegivenhed på dansk grund siden landet lukkede ned, og det skal være en festdag. Vi glæder os helt vildt,” siger Jacob Lauesen.

Spektakulær kulisse i vente
Seneste udsolgte Derby i Parken var i maj 2019, hvor FCK sikrede sig mesterskabet med en 3-2 sejr. Nu kan det så ske igen:

”Interessen for kampen er bare rigtigt stor. Vi har set tilløb til det længe i vores sæsonkortsalg, men også åbningen for, at der igen er fans fra begge klubber, løfter interessen, fordi DERBY er meget mere end kampen nede på banen. Det bliver en spektakulær kulisse, som vi godt forstår mange vil være en del af. Nu skal vi arbejde hårdt resten af ugen op til kampen sammen med vores fans for at fylde Parken,” slutter Jacob Lauesen.

Sektion 12 og hele C-tribunen er udsolgt, men på A-tribunen er der fortsat ledige pladser i alle priszoner fra 125 kr. - også på de midterste afsnit på Nedre og Øvre A.

Du kan finde din plads til DERBY lige her!