Jubel efter scoring

3-2-sejr i Vejle

Et veloplagt FCK-hold satte sig solidt på spillet lige fra første fløjt og skabte to store chancer i de første ti minutter, hvor forsøg  til Elias Jelert og Diogo Goncalves, som henholdsvis blev reddet på stregen og ramte stolpen.

Det var helt efter spil og chancer, da vi kom foran i 19. minut efter et fornemt opspil, hvor Achouri spillede Jordan Larsson fri i feltet, og han chippede elegant bolden over Vejle-keeperen.

Flaget gik først for offside, men et VAR-tjek viste, at målet var korrekt.

Efter 25 minutter udlignede Vejle, da Raúl Albentosa kom først på et hjørnespark, men det varede ikke længe, før løverne igen kontrollerede kampen fuldstændig.

I 35. minut kombinerede Falk og Sørensen kvikt i venstre side, og sidstnævnte serverede en perfekt tværpasning, som Roony bare skulle sætter indersiden på til 2-1.

Kort efter pausen reddede Grabara, da Kristian Kirkegaard slap fri til skud, men lidt efter fik Falk en endnu større chance, men skovlede bolden over mål fra få meters afstand.

I stedet blev det 2-2 nogle minutter senere efter en Vejle-kontra, hvor Vavro styrede et fladt indlæg fra Musa Juwara i eget mål.

Vi fastholdt dog et solidt spilovertag, men der skulle lidt af en tilfældighed til, før vi kom foran for tredje gang. På et indlæg fra venstre havde Albentosa hånd på bolden tæt under mål, og Diogo eksekverede sikkert fra 11-meter pletten til slutcifrene 3-2.

Efter tre udekampe på en uge har vi nu to kampe i Parken onsdag kl. 20 mod Breidablik og lørdag kl. 16 mod Randers FC. Tjek de ledige muligheder på billet.fck.dk, hvis du ikke allerede har sikret dig en plads.