Jubel efter scoring

3-0 i Silkeborg

De danske mestre fik en glimrende start på foråret med en 3-0-sejr i Silkeborg på mål af Magnus Mattsson, Viktor Claesson og Mohamed Elyounoussi.

Neestrup stillede holdet op i en 3-4-3-formation, og vi var mest på bolden i 1. halvleg og var ikke mange centimeter for at komme foran i 18. minut. VAR afslørede dig en hårfin offside på Vavro, da Christian Sørensen slog en dødbold til fjerneste stolpe, som slovakken sendte ellers sendte i nettet via Stéfan Thordarson.

Ellers fik vi ikke så meget ud af det spilovertag, vi havde i store dele af halvlegen, og i stedet var Silkeborg tæt på at komme foran i 43. minut, men Vavro reddede på målstregen, da Callum McCowatt fyrede af fra 10 meters afstand.

Hjemmeholdet indledte også 2. halvleg med to store chancer, iden vi tog teten i 54. minut, da Magnus Mattsson prikkede et præcist Sørensen-indlæg i nettet ved fjerneste stolpe.

Ti minutter senere fordoblede vi føringen på et hurtigt opspil fra Grabara til Mohamed Elyounoussi, som slog en dybdebold til Viktor Claesson, som han tog med forbi en forsvarer, rundede Nicolai Larsen og lagde bolden i tomt mål.

Det punkterede kampen, som vi herefter kontrollerede hjem uden de store problemer, og kort før tid øgede Elyounoussi til slutcifrene 3-0 efter et sololøb over det meste af Silkeborgs banehalvdel.

Dermed fik vi en glimrende start på det spændende Superliga-forår, og undervejs blev der også comeback til de langtidsskadede Birger Meling og William Clem.

Næste kamp
Vores næste opgave er først mandag den 26. februar, kl. 19, hvor FC Nordsjælland gæster Parken - den kamp kan du finde pladser til her på billet.fck.dk.