Spillerne takker fansene efter kampen

Neestrup: En perfekt premiere

“Det endte med en sikker sejr og et clean sheet efter en stor arbejdsindsats, hvor vi var meget koncentrerede og disciplinerede,” sagde Jacob Neestrup efter 3-0-sejren i Silkeborg, hvor alle mål faldt efter pausen.

“Jeg synes først og fremmest, at det var en stærk kollektiv indsats, som gav os den perfekte start på foråret mod et hold, som vi har haft problemer med flere gange før i sæsonen. Jeg ved godt, de også havde et par chancer i dag, men havde vi spillet lige så solidt i kampene mod AGF og Viborg i slutningen af efteråret, så havde vi også fået de seks point, vi mangler i de kampe.”

“De kampe og vores erfaringer med Silkeborg spillede også ind i forhold til den måde, vi gik til kampen på i dag, hvor vi spillede med lidt større sikkerhed i nogenlunde samme formation, som vi slog dem med sidste herovre i pokalen. På den måde fik vi ret hurtigt initiativet i kampen og gjorde dem møre, efterhånden skred frem.”

“I 1. halvleg blev det måske lidt omstændeligt, da vi spillede lidt for meget rundt på deres halvdel, men efter pausen blev vi bedre til at fange dem, når de var i ubalance. Det kunne vi også have udnyttet bedre før pausen, men det lykkedes godt i 2. halvleg.”

“Så alt i alt gik det som vi håbet, at vi kunne drage fordel af, at vi allerede havde en kamp i benene fra i tirsdags. Der er selvfølgelig stadig ting, vi kan forbedre, men nu er vi i gang med en vigtig sejr mod et godt organiseret hold, som vi som sagt har haft større problemer med før,” sluttede Jacob Neestrup.

Han har nu otte dage til at forberede sit hold på den næste opgave, når vi tager imod FC Nordsjælland i Parken mandag kl. 19 til endnu et vigtigt opgør mod et hold, som også tog en sejr i forårspremieren.