Parken

28.000 klar til topbrag

Flere end 28.000 har nu sikret sig plads til den tidlige topkamp mellem F.C. København og FC Midtjylland d. 19. september kl. 18.00 i Parken. Alle opfordres til at sikre sig plads snart, hvis de vil være sikre på at være en del af den store kamp, der kan blive udsolgt. Der er allerede fyldt helt op op på Nedre C og Nedre Sektion 12, mens der er cirka 100 ledige pladser på øvre C tilbage.

”Interessen er heldigvis rigtigt stor og vi ved, at jo nærmere, vi kommer kampen, jo stejlere bliver kurven for efterspørgsel på pladser. Vi står med en kamp, der meget vel kan ende med at blive udsolgt, hvilket er fantastisk, så derfor er det en god ide at sikre sig pladsen så tidligt som muligt,” siger Kommerciel Direktør i FCK, Jacob Lauesen.

Husk at indløse voucher og billetabonnement
Der er fortsat en del med billetabonnement til Sektion 12 og Familietribunen, der ikke har hentet deres billet til kampen, ligesom en del har købt Sammen igen vouchers til kampen, der endnu ikke er blevet indløst. Dem opfordrer til, at få det gjort snart, inden de eventuelt overskrider deadline og dermed risikerer at miste deres plads til den store kamp.

”Det er på mange måder en historisk kamp, der venter, og vi glæder os til endelig at have en kamp helt uden restriktioner. Vi er meget ambitiøse i vores arbejde for at fylde Parken til den, og det vil være første gang, at vi står med en udsolgt kamp i Superligaens efterårssæson, der ikke er et Derby. Det vidner om den forrygende opbakning, klubben har fået gennem lang tid og som bare vokser og vokser,” slutter Jacob Lauesen.

Du kan sikre dig plads til kampen lige HER.

Sådan bruger du din 'Sammen-igen' billet.