Sölvi Ottesen

F.C. København henter Sölvi Ottesen

De danske mestre har dags dato hentet en af Superligaens største profiler til klubben. SønderjyskEs islandske landsholdsspiller, Sölvi Ottesen, skifter med øjeblikkelig virkning til F.C. København på en 3-årig kontrakt og påbegynder træningen på Frederiksberg lørdag den 19. juni.

- Sölvi har haft en imponerende indflydelse på SønderjyskeEs positive resultater de seneste par år. Med sin nærkampstyrke, internationale hovedspil og ultimative fighteregenskaber, har han nærmest opnået kultstatus i det sønderjyske. Jeg glæder mig derfor over at Sölvi ikke længere skal optræde som er en vanskelig modstander, men som en stærk medspiller i F.C. København, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Jeg kommer til København med høje ambitioner og for at hjælpe klubben til flere titler og mesterskaber. Der har været spekuleret meget i hvor jeg skulle fortsætte min karriere, men for mig har der kun været ét dansk alternativ, og det er F.C. København, siger 26-årige Sölvi Ottesen, der tidligere også har repræsenteret svenske Djurgårdens IF og får rygnummer 5 i F.C. København.