F.C. Københavns og Sionkos veje skilles

F.C. København er blevet enig med klubbens tjekkiske midtbanespiller, Libor Sionko, om en ophævelse af kontrakten med de danske The Double-vindere. Ophævelsen træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

 

- Der lå gode intentioner bag kontraktforlængelsen for et års tid siden, men det er ikke nogen hemmelighed, at det har været begrænset med spilletid til Libor i 2009. Det har naturligvis været skuffende for begge parter og Sionko har i forlængelse heraf haft et stærkt ønske om at slutte udenlandskarrieren og vende hjem til Tjekkiet. Libor har i sin periode hos os vist sig som en sand professionel og repræsenteret F.C. København på bedste vis både på og uden for banen. Vi ønsker ham held og lykke med livet og karrieren i sit hjemland, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen. 

 

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg har haft en fantastisk tid i F.C. København. Vi har opnået store resultater og det er en dejlig klub med dedikerede fans. Jeg vil altid bære FCK i mit hjerte, siger Libor Sionko.

 

32-årige Libor Sionko nåede 88 kampe for F.C. København og scorede 12 mål.