F.C. København forlænger med Sionko

En glad sportsdirektør og midtbanespiller efter kontraktunderskrivelsen...

Foto: Carl Redhead

 

F.C. København har i dag forlænget aftalen med den tjekkiske landsholdsspiller, Libor Sionko, frem til sommeren 2011.

 

Libor Sionko kom til F.C. København i sommeren 2007 fra skotske Rangers og etablerede sig hurtigt som stamspiller og publikumsfavorit i PARKEN. Den offensive kantspiller har spillet 64 kampe (24 i indeværende sæson) for F.C. København og scoret 11 mål. Libor har ydermere spillet 36 gange for det tjekkiske A-landshold og spillet UEFA Champions League for såvel Sparta Prag, Austria Wien som Glasgow Rangers. I sidste sæson blev Sionko udråbt til Årets Spiller af F.C. København Fan Club.

 

- Vi er selvfølgelig glade for, at Libor har valgt at forsætte her i F.C. København og fravalgte andre udenlandske klubber. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gennem lang tid har talt med Libor og hans rådgivere, og efter sommerens storspil under EM har han været en attraktiv spiller for mange europæiske klubber. Ikke desto mindre er det lykkedes os at få en ny aftale i stand, som løber yderligere to år frem til sommeren 2011. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med Sionko, som på alle måder har levet op til vores forventninger, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

Om kontraktforlængelsen siger Libor Sionko selv:

 

- Det har altid været min førsteprioritet at fortsætte her i København. Både min familie og jeg har det glimrende i Danmark, og vi nyder livet. Min datter er startet i børnehave og vi har fået gode venner. Samtidig er jeg utrolig glad for at spille i en stor klub som F.C. København, der er velrespekteret i Europa, og derfor var jeg i sidste ende ikke tvivl om, at det er her jeg vil være, siger F.C. Københavns nummer 24.

 

 

Sionko skriver under...

Foto: Carl Redhead