Dame N’Doye til F.C. København

Dame N’Doye til F.C. København

 

F.C. København er i dag nået til enighed med OFI Kreta og den senegalesiske angriber, Dame N’Doye, om et øjeblikkeligt klubskifte til løverne. N’Doye har skrevet under på en 4½-årig kontrakt.

 

Første gang 23-årige Dame N’Doye gjorde opmærksom på sig selv i FCK-regi var i forbindelse med UEFA Cup-gruppespilskampen mod Panathinaikos i efteråret 2007, hvor senegaleseren scorede kampens enlige mål i grækernes 1-0-sejr i PARKEN. Siden da har klubben fulgt N’Doye tæt, og blevet overbevist om de kvaliteter den 186 centimeter høje spiller besidder. N’Doye forlader blandt andet den græske liga som nummer to på topscorerlisten.

 

- N’Doye efterlod et stort indtryk i forbindelse med vores UEFA Cup-kamp mod Panathinaikos i 2007, hvor han voldte Hangeland og Gravgaard store problemer. Siden har vi utallige gange haft Lars Højer (chefscout, -red.) nede og følge N’Doyes videre udvikling, og vi er overbevist om, at han har de kvaliteter og potentiale, som vi søger, starter sportsdirektør Carsten V. Jensen, og fortsætter:

 

- N’Doye er opvokset på midtbanen, men har spillet angriber i såvel Panathinaikos som i OFI Kreta. Det er en spiller der kan det meste, men nu gælder det om at give ham tid til at lære vores spillestil at kende samt vænne sig til den nordeuropæiske kultur. Det er allerede en moden spiller vi får, men også en spiller der i kraft af hans unge alder stadig kan udvikle sig, og jeg er ikke i tvivl om, at vi på sigt har en potentiel markant figur i dansk fodbold her.

 

- Jeg ved at F.C. København har været interesserede i mig i længere tid, og det er dejligt at jeg nu er her i Danmark og kan spille for en klub som er så ivrige for at have mig. Jeg kan allerede mærke at F.C. København er en storklub, og jeg skal arbejde hårdt for at lære en ny spillestil og nye medspillere at kende. Jeg glæder mig utrolig meget til at spille i PARKEN og starte på at betale tilbage på den tillid klubben har vist mig, siger Dame N’Doye.

 

Dame N’Doye (udtales ”daam ændøj”) starter op med resten af truppen den 14. januar klokken 11.00 og får rygnummer 14.

 

 

Carsten V. Jensen byder N'Doye velkommen i klubben...

Foto: FCK.DK / Daniel Rommedahl