Thomas Røll sagde farvel

Det var dagen i dag hvor alle spillere og ledere skulle tage afsked med Thomas Røll, hvis kontrakt udløber i sommerpausen. Det blev til 127 kampe for den teknisk velfunderede midtbanespiller. Han debuterede i en kamp mod Viborg i sommeren 2001 og spillede sin sidste officielle kamp i slutningen af 2005 mod Esbjerg.

 

FCK.DK har spurgt Thomas Røll om sin tid i klubben:

 

- Det er selvfølgelig lidt sådan både og, at tage afsked efter fem år. Jeg skal være ærlig at indrømme at jeg glæder mig til noget nyt, efter fem år i samme klub. Men samtidig er det selvfølgelig lidt sørgeligt at skulle sige farvel til de mennesker man har gået op og ned ad, i de sidste mange år.

 

- Selvfølgelig vil jeg også gerne sige tak til fansene for de sidste fem år, på godt og ondt. Man kan selvfølgelig sige tre gode år og to mindre sjove år, for mig personligt, blandt andet på grund af skader. Men fem succesrige år for klubben og jeg vil da gerne takke fansene der har været med i den periode.

 

- Jeg har mange gode minder herinde fra. Jeg har vundet en del mesterskaber og selvfølgelig deltaget i nogle store Europa Cup-kampe. Jeg kan ikke lige sætte fingeren på et bestemt minde der har overgået nogle af de andre rigtig gode minder.

 

- Jeg har stadig ikke 100% vished om hvad der skal ske, men der begynder da at tegne sig et billede. Der er dog intet konkret endnu.

 

Med tre mål i Champions League kvalifikationen er han kun overgået med Zumas fem mål, samt Todi Jónssons fire. I det hele taget har Thomas været en målfarlig midtbanespiller, med 26 mål i sine 127 kamp for Byens Hold, hvilket er mere end 20% af de kampe han har deltaget i, gennem tiderne.

 

 


Thomas Røll takkede af på Nr. 10