Thomas Røll ude i 6-8 uger

Thomas Røll måtte udgå i gårsdagens kamp mod AGF. Allerede efter 20 minutter forlod Thomas Røll banen med en skade efter en voldsom tackling fra AGF's Søren Pedersen.

FCK.DK fangede Thomas Røll mandag eftermiddag, der kunne fortælle sit syn på den dramatiske episode.

- Der kommer en høj bold som jeg prikker til. Så stikker Søren Pedersen benet ud, og så tror jeg vi støder knæene sammen men er ikke helt sikker. Jeg tror ikke han gør det bevidst, for han beskyttede ikke sig selv særlig godt - det gik jo mere ud over ham end mig, fortæller Thomas Røll til FCK.DK.

Diagnosen kom så i dag, og her kunne Røll fortælle:

- Lægerne siger, at det ledbånd der sidder på indersiden af knæet er delvist revet over. Det tager en 6-8 uger før jeg er klar igen. Jeg skal ind og scannes i morgen (tirsdag, red.) for at se om der er noget i vejen med menisken, men det regner lægerne ikke med at der er, og det håber jeg selvfølgelig heller ikke. Det gør ikke specielt ondt - kun lidt når jeg går, afslutter Thomas Røll.

Dermed kan det selvfølgelig konstateres, at Røll ikke bliver klar til braget om 14 dage i PARKEN, når F.C. København tager imod Brøndby IF. Røll er også blevet erstattet af Per Frandsen i landsholdstruppen.