Peter Ankersen

2-2 i Vejle

Det lignede længe den første Superligasejr i sæsonen, da vi førte 2-0 efter en time, men hjemmeholdet gav aldrig op og udlignede to minutter inde i tillægstiden.

Hjemvendte Peter Ankersen gav os en drømmestart, da han efter mindre end fem minutter hamrede bolden op i nettaget efter et blokeret Pep Biel-forsøg var endt ude i højre side.

Kort efter havde Fischer også en udmærket mulighed, men siden kom Vejle i gang og skabte et par store chancer, hvor Kalle Johnsson bl.a. mesterligt afværgede et godt forsøg fra Mads Greve.

I pausen kom Kaufmann og Daramy ind for Fischer og Mudrazija, og vi gik over til 4-4-2, hvor Wind trak ned ved siden af Zeca. Vejle var mest på bolden det første kvarter, men kort efter at Bengtsson havde afløst Boilesen, strøg svenskeren til baglinjen og på hans indlæg sendte Wilczek bolden i nettet til 2-0.

Der faldt dog aldrig ro over vores spil, før Allan Sousa hamrede bolden ind til 1-2, og hjemmeholdet fortsatte deres optimistiske offensiv i jagten på flere mål.

I en periode havde vi fortsat svært ved at holde bolden i egne rækker, men efterhånden så det ud til at vejlensernes kræfter slap op, og vi fik bedre styr på spillet i de sidste 10 minutter.¨

Men to minutter inde i de fem minutters tillægstid begik vi et klodset frispark på kanten af feltet, og Raphael Dwamena hamrede udligningen ind med et fornemt spark i det lange hjørne.

Endnu en bitter pille at sluge, men set over kampen som helhed, kan man ikke indvende noget mod, at hjemmeholdet fik point ud af anstrengelserne.