Jonas Wind scorer på straffe

2-2 i Lyngby trods to føringer

Det blev ikke til den fjerde sejr i træk i 2021, da løverne trods to føringer undervejs måtte nøjes med 2-2 på Lyngby Stadion mandag aften.

Endnu et straffespark af Jonas Wind sendte os til pause med en velfortjent 1-0-føring, men det store samtaleemne i pausen var den underkendte Victor Nelsson-scoring kort forinden, som blev dømt offside, hvilket vist ikke kun kom bag på vores spillere.

Vi burde have taget teten tidligere i halvlegen, men blandt andet brændte Bundu et par gode muligheder, og bortset fra et langskud på overkanten af overliggeren var hjemmeholdet ikke nærgående nede i vores ende.

Efter pausen udlignede Mathias Hebo i det 58. minut, da han efter et flot Lyngby-opspil sendte bolden i nettet selvom Kalle Johnsson havde hånden på.

Godt ti minutter senere var det Lukas Lerager, da fulgte op på en ripost og sendte sin første FCK-scoring i nettet. Pep Biel, der var kommet på banen ligesom Lerager kort forinden, blev spillet fri og Lyngby-keeper Thomas Mikkelsen kunne kun halvklare forsøget, som den nye FCK'er så scorede på efterfølgende.

Men ak ak, allerede minuttet efter gled Magnus Warming igennem i venstresiden, og inde foran mål satte Mathias Hebo en hård inderside på og udlignede igen.

Trods stigende pres mod slutningen og et nærgående frispark af Jonas Wind i tillægstiden endte det uafgjort 2-2.

Dermed er vi stadig på 4. pladsen i tabellen. Næste opgør er søndag i Parken mod AGF. Læs reaktioner og se højdepunkter senere på aftenen her på siden.