2-0 og videre efter stærk indsats

Et hold særdeles veloplagte og velspillende løver leverede et brag af en præstation i aften, da FC Sheriff i store perioder af kampen blev totalt udspillet.

Først et lille kvarter ind i 2. halvleg faldt de første scoringer dog, og de var nærmest identiske, da først Pieros og siden Lüftner headede Verbic-hjørnespark ind ved den nærmeste stolpe.

Da det stadig stod 0-0 i den anden kamp var en 2-måls-sejr nødvendig, men først kom Lokomotiv foran, og næsten samtidig blev Sheriff reduceret til 10 mand, da Jairo fik direkte rødt for en stempling i knæhøjde på Zeca.

Moldaverne fik dog muligheden for at reducere, men sendte et straffespark på stolpen, og siden gav vi ikke mere væk, men kørte en velfortjent sejr hjem - og dermed er vi for femte gang videre fra et europæisk gruppespil!