Nicolai Boilesen

1-1 i Derby

Et drømmemål af Pep Biel sendte løverne i front i det 28. minut. Et Diks-indlæg blev lidt tilfældigt blev styret ud til spanieren lige uden for feltet, og med en følt kattepote skruede han bolden helt op i målhjørnet, hvor den gik ind via underkanten af overliggeren.

Lidt efter udgik Nicolai Jørgensen med en skade og blev afløst af Khouma Babacar, og han fik en stor mulighed for at sikre os en pauseføring på to mål, hvilket ikke havde været ufortjent efter spil og chancer.

Også efter pausen havde vi gode muligheder for at øge, men efter at have kontrolleret kampen udmærket, kom vi under mere pres de sidste 10-15 minutter.

Og det skulle vise sig at blive dyrt, at vi ikke for længst havde lukket kampen på vores mange chancer.

Fem minutter før tid blev Kevin Diks udvist for sit andet gule kort, og to minutter inde i tillægstiden lykkedes det Mathias Greve at komme på skudhold i udkanten af feltet, og han udlignede via indersiden af stolpen til slutresultatet 1-1.