Santos scorer

1-0 over FC Astana

Træningslejrens første kamp gav en sejr på 1-0 over FC Astana på Estadio Algarve i Portugal. Føringsmålet kom efter kun tre minutters spil fra Michael Santos.

FCK-holdet styrede det meste af kampen og producerede langt de fleste chancer i en kamp hvor der blev vist gode takter. Med lidt mere skarphed kunne det være blevet til en meget stor sejr, men målene bliver gemt til der er point på spil. Viktor Fischer, Dame N'Doye, Andreas Bjelland, Ragnar Sigurdsson og selvfølgelig nyindkøbet Mikkel Kaufmann sad alle over fredagens kamp. 

Der blev naturligvis skiftet en del ud i løbet af kampen, og de første faldt allerede til 2.halvegs start, hvor Zeca, Kalle Johnsson og Rasmus Falk erstattede Sten Grytebust, Jens Stage og Pieros Sotiriou.

Den første scoring i Portugal kom, da Mohamed Daramy ventede på et overlap fra Bryan Oviedo, og costaricanerens flade indlæg sad i fødderne på Michael Santos, som tæmmede bolden og prikkede den forbi Astanas målmand.

En god og solid præstation, som godt kunne have været langt større. Næste kamp venter på mandag mod svenske IFK Norrköping kl.17.00 (dansk tid).