0-2-nederlag til FC Midtjylland

Løverne led sæsonens andet nederlag, da FC Midtjylland trak sig sejrrigt ud af duellen foran 32.032 tilskuere i Parken med en 2-0-sejr på to mål i 2. halvleg.

F.C. København var mest på bolden i en 1. halvleg, som ikke bød på de store målchancer, og hvert hold havde kun en enkelt afslutning inden for rammen.

I vores stærkeste periode fra midt i halvlegen og ca. ti minutter frem var der tilløb til mere, men det stod stadig 0-0 ved pausen.

Vi indledte også 2. halvleg bedst, men det blev snart en rodet og uskøn affære med mange spilstop. Midt i halvlegen bragte gæsterne sig foran ved Ola Brynhildsen, og tyve minutter før tid øgede Oliver Sørensen til 2-0.

Selv om vi pressede på til det sidste for i første omgang at reducere, så lykkedes det ikke.

Efter 85 minutters spil måtte kampen desværre afbrydes i en længere periode på grund af en situation på Nedre C, som krævede øjeblikkeligt indgreb af samaritter og læger.

Vedkommende blev kørt på hospitalet i vågen tilstand, og nærmere informationer har vi ikke i øjeblikket. Vi ønsker vedkommende god bedring og takker for forståelsen hos alle tilskuerne i Parken.