Kevin Diks

Diks: Endnu større motivation for os med noget stort i vente

Efter to kampes karantæne er Kevin Diks atter klar for København i sæsonens sidste kamp mod AaB.

Og forsvarsspilleren ser frem til en forhåbentlig storslået søndag i Parken.

"Det har ikke været rart at sidde udenfor i de seneste kampe, men holdet har taget to afgørende sejre, og det har været fantastisk at følge. Nu skal vi gøre arbejdet helt færdigt, og vinde den sidste kamp også - og så kan vi forhåbentligt feste allesammen bagefter," siger Kevin Diks inden søndagens brag i København.

Skal stadig præstere i 90 minutter
"Vi skal ud og levere varen. Der er én kamp tilbage af sæsonen, og vi ved godt, at vi er nødt til at præstere i de 90 minutter. Og så må vi tænke på alt det andet derefter. Men det er bare en endnu større motivation for os med noget stort i vente, hvis det hele går som det skal. Jeg har ikke prøvet at være mester i min karriere endnu, så det bliver forhåbentligt fantastisk," siger han.

Sammen med holdkammeraterne går Diks på søndag på banen i en helt og aldeles udsolgt nationalarena. Og den kulisse er kulminationen på et historisk år på fanfronten.

"Opbakningen har været helt utrolig hele sæsonen, og at vi kan slutte af i et helt udsolgt Parken gør det bare endnu vildere. Jeg regner med, at alle er fyldt med energi og eufori - både på tribunerne og på banen," siger hollænderen spændt.

Mulig midterforsvarer
Med karantæner til både Denis Vavro og David Khocholava er Kevin Diks en mulighed i det centrale forsvar, hvor også græske Marios Oikonomou eller unge Valdemar Lund kan danne duo med tilbagevendte Nicolai Boilesen.

Og den normale højreback er klar til at vikariere som midterforsvarer, hvis han får chancen.

"Jeg er klar, hvis trænerne tror på mig. Det er langtfra nyt for mig, at skulle spille i det centrale forsvar. Det kræver selvfølgelig lige lidt tilvænning. Men hvis det er sammen med 'Boile', skal det nok gå godt. Vi kan jo tale hollandsk sammen," siger Diks med et smil og reference til forsvarskollegaens fortid i Ajax i Amsterdam.

Kampen mod AaB sparkes igang søndag kl. 17.00. Kom i EKSTRA god tid - og sæt hele din aften af også!

>> Læs al tilskuerinfo til opgøret her