Legends Club er F.C. Københavns fornemmeste udmærkelse til at markere, at en person har ydet en helt ekstraordinær indsats for klubben.

Legends Club blev oprettet i 2014 for at knytte et stærkt bånd mellem fortid, nutid og fremtid i Nordens største klubs historie.

Kriteriet for at blive indstillet til optagelse i Legends Club er, at personen har udmærket sig i stor grad i den periode, han/hun har været en del af F.C. København. Og, hvis det er en spiller, at han har indstillet sin aktive karriere.

Medlemmerne hyldes ved optagelsen foran fansene i Telia Parken og får overrakt de specialdesignede synlige beviser på optagelsen i den eksklusive klub. Medlemmernes navne og historie vil for evigt pryde Telia Parken efter optagelsen i Legends Club.

Den første protektor for Legends Club var Harald Nielsen - en af klubbens stiftende fædre, som desværre gik bort i august 2015. Harald var også F.C. Københavns første og eneste æresmedlem - en betegnelse, klubben ikke længere anvender.

Bestyrelsesformand, Bo Rygaard, fortæller:

”F.C. København er en klub med en flot historie og det er vigtigt for os, at vi hylder og anerkender de store personligheder, der har været med til at skabe den historie."

"De historier skal gives videre fra generation til generation, så de ikke bliver glemt, men i stedet kan inspirere og give glæde. Legends Club ærer medlemmerne, klubbens historie og minder os om den arv, alle os i klubben skal føre videre ud i fremtiden,” siger Bo Rygaard.

Harald Nielsen
Pierre Larsen
Palle Petersen
Michael Manniche
Iørn Uldbjerg
Michael Johansen
Martin Johansen
Christian Lønstrup
Lars Højer
Michael Mio Nielsen
Niclas Jensen
Diego Tur
Todi Jónsson
Marcus Allbäck
Sibusiso Zuma
Niels-Chr. Holmstrøm

Legends Club

Legends på CopenHill! Hvem har stadig Mesterskabsformen? [Audi Mobility Challenge] - Trailer

Niels Chr. Holmstrøm

Holmstrøm optages i Legends Club

Thumbnail

Zuma i Legends Club: Jeg elsker jer!

Thumbnail

Hey Zuma! Se legendens besøg på træningsanlægget

Thumbnail

Zuma optages i Legends Club

Thumbnail

Marcus Allbäck i Legends Club

Thumbnail

Diego Tur i Legends Club

Thumbnail

Todi Jónsson i Legends Club

Thumbnail

Niclas Jensen i Legends Club

Thumbnail

Michael Mio i Legends Club

Thumbnail

Christian Lønstrup i Legends Club

Thumbnail

Lars Højer i Legends Club