Legends Club blev oprettet i foråret 2014 for at knytte et stærkt bånd mellem fortid, nutid og fremtid i Nordens største klubs historie.

Kriteriet for at blive indstillet til optagelse i Legends Club er, at personen har udmærket sig i stor grad i den periode, han/hun har været en del af F.C. København. Og, hvis det er en spiller, at han har indstillet sin aktive karriere.

Medlemmerne hyldes ved optagelsen foran Telia Parkens publikum og får overrakt de specialdesignede synlige beviser på optagelsen i den eksklusive klub. De optagne medlemmers navne og historie vil for evigt pryde Telia Parken efter optagelsen i Legends Club.

Den første protektor for Legends Club var æresmedlemmet Harald Nielsen - en af klubbens stiftende fædre, som desværre gik bort i august 2015.

Administrerende direktør Anders Hørsholt sagde ved oprettelsen af Legends Club:

- En klub med så stor og succesfuld historie som vores bør kunne hylde alle de store personligheder, stjerner og kulthelte, som de foreløbigt 22 års levetid har givet os.

- Historierne skal gives videre fra generation til generation, så de ikke blive glemt, men i stedet kan inspirere og give glæde. Legends Club er derfor en tanke, vi længe har haft i FCK, og som vi nu endelig synes, vi kan føre ud i livet på en værdig måde, der både vil ære medlemmerne og klubben på behørig vis. Vi håber, at alle vil tage godt imod Legends Club og dens medlemmer.

Pierre Larsen
Palle Petersen
Michael Manniche
Iørn Uldbjerg
Michael Johansen
Martin Johansen
Christian Lønstrup
Lars Højer
Michael Mio Nielsen
Niclas Jensen
Diego Tur
Todi Jónsson
Marcus Allbäck
Sibusiso Zuma

Legends Club
Thumbnail

Zuma i Legends Club: Jeg elsker jer!

Thumbnail

Hey Zuma! Se legendens besøg på træningsanlægget

Thumbnail

Zuma optages i Legends Club

Thumbnail

Marcus Allbäck i Legends Club

Thumbnail

Diego Tur i Legends Club

Thumbnail

Todi Jónsson i Legends Club

Thumbnail

Niclas Jensen i Legends Club

Thumbnail

Michael Mio i Legends Club

Thumbnail

Christian Lønstrup i Legends Club

Thumbnail

Lars Højer i Legends Club

Thumbnail

Se de første legenders hyldest i PARKEN

Thumbnail

Michael og Martin Johansen i Legends Club