Nye TV-kanaler til FCK-kampe

Fra næste sæson er der flere ændringer i TV-kanalerne, som sender F.C. Københavns kampe.

Superliga
Viaplay Group (TV3+/TV3 Sport og streamingtjenesten Viaplay) viser fortsat Superligakampe, men i en ny 6-årig aftale deler de nu rettighederne med TV2 i stedet for med Discovery.

Viaplay og TV 2 skiftes runde for runde til at være førstevælger, så de skiftes til at have henholdsvis første-, fjerde- og sjettevalget, og anden-, tredje- og femtevalget.

TV 2 afgør løbende, om kampene vises på TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X – og i særlige tilfælde hovedkanalen TV2 – og alle kampe på streamingtjenesten TV2 PLAY med sportspakken.

Som udgangspunkt er terminerne stadig én kamp fredag og mandag og fire kampe søndag, men med mulighed for at fravige i forhold til f.eks. europæiske kampe.

Danmarks Radio har stadig radio-rettighederne.

Pokalturneringen
Viaplay har fortsat TV-rettighederne til pokalturneringen, og i den nye 6-årige aftale har de dem eksklusivt, hvor Danmarks Radio tidligere også havde rettigheder til nogle af kampene.

Europa
Disney-koncernen har  købt rettighederne til Europa League og Conference League, og kampene vises på Disney+.

Deres rettigheder gælder dog først fra ligaspillet, og det er uafklaret, hvem der sender vores kvalifikationskampe i Conference League, da disse rettigheder sælges enkeltvis.

Viaplay har fortsat rettighederne til Champions League.

FCK TV
Vi fortsætter som hidtil med at streame udvalgte træningskampe og U19-kampe via vores app og tv.fck.dk, hvor man kan se dem med et FCK+ abonnement, eller hvis du er sæsonkortholder, kort- eller billetabonnent.