Fans i Parken

Sidste hjemmekamp er pt. udsolgt 

Der er pt. ikke flere ledige pladser til sæsonafslutningen mod FC Nordsjælland d. 26. maj kl. 17:00 i Parken. Dog er det muligt at skrive sig op til at blive kontaktet i tilfælde af, at vi kan frigive billetter. Læs mere herunder.

Matchday Hospitality fortsat en mulighed til kampen
Det er fortsat muligt at købe eksklusive Matchday Hospitality-oplevelser, der inkluderer pre-match-spisning med åben bar efterfulgt af kamp fra nogle af Parkens bedste pladser. Læs mere og book her.

Evt. frigivne billetter i salg
Skulle det blive muligt at frigive pladser til salg, vil FCK+ abonnenter uden adgang til kampen først have mulighed for at købe én plads per abonnement efter først-til-mølle-princippet med forbehold for udsolgt. Er der ledige pladser at sælge af efter vi evt. har tilbudt FCK+ abonnenter at købe, kontaktes interesselisten med info herom.

>>> Find fanfordelene og køb FCK+ abonnement her

Hvis man ikke får billet i via ovennævnte eventuelle frigivelser, opfordrer vi til løbende at holde øje med billet.fck.dk i dagene op til kampen, da kortholdere, abonnenter og partnere kan frigive pladser helt frem til kick-off.

Lad os sammen fylde Parken
Vi håber at alle vil bidrage til at fylde Parkens pladser i hvidt og blåt, også når du selv er forhindret. Faste pladser og billetter kan nemt udlånes og frigives via. F.C. København-appen. Se guides mm. på: FCK.dk/fyldparken
 

Skriv dig op på interesselisten her: