B.36 er ny samarbejdsklub i F.C. København

B36 Tórshavn bliver ny samarbejdsklub

”Vi er glade for at annoncere vores nye samarbejde med B36 Tórshavn,” siger Anders Hall Toft, som er leder af F.C. Københavns Klubsamarbejde.

”Dette samarbejde er lidt anderledes end med de fleste af vores samarbejdsklubber, men ligesom med vores øvrige samarbejdsklubber på Færøerne og i Grønland, så forener det to klubber fra forskellige lande.”

”Selv om vi i mindre grad vil besøge hinanden, er vi begejstrede for muligheden for at udveksle viden, erfaringer og styrke vores bånd på tværs af grænserne.”

B.36 er ny samarbejdsklub i F.C. København
Foto: B36


B36: Viden, værktøjer og sparring
Lasse Egelund, børneudviklingstræner i B36, siger om det nye samarbejde:

”Vi har valgt dette samarbejde, fordi F.C. København kan bidrage med en stor faglig viden omkring de yngste børneårgange, hvor vi som klub gerne vil sætte ind på at bygge på hele tiden.”
 
”Vi ser frem til at få en masse værktøjer, som vi kan arbejde med på banen, samt en masse sparring på alt det, der gør en god børneafdeling til en rigtig god børneafdeling, så man som spiller i B36 altid ved, at man møder ind til en god og sund træningskultur.”
 
”Samarbejdet betyder også, at vores trænere altid vil have en sparringspartner ved hånden i form af FCK Better-Coaching, samt at vi kan tilbyde en masse læring gennem webinarer og online trænerkurser," slutter Lasse Egelund.

B36 Tórshavn
Foto: Svenn Eysturtún Olsen

 

B36 Tórshavn
Foto: B36