Kamil Grabara

Grabara: Det bliver mere og mere emotionelt

Kamil Grabara er i gang med sin sidste halvsæson for F.C. København, og den polske keeper er opmærksom på at nyde hvert minut og suge de sidste indtryk til sig, inden han til sommer fortsætter karrieren i Wolfsburg.

FCK TV havde for nylig et længere interview med Grabara, hvor han genså samt kommenterede højdepunkter fra 0-0-kampen mod City i efteråret 2022. Christian Boier spurgte blandt andet, hvad vi kan tage med fra den kamp inden aftenens møde?

“At hvis de får et rødt kort i den første halve time, så har vi en god chance, ha-ha…,” kom det kvikt fra Grabara med et af hans karakteristiske skæve smil.

”Nej, det er en anden historie, når vi møder dem nu. Jeg synes, vi er bedre nu end dengang, og vi gik videre fra gruppespillet i efteråret, og det er der ikke mange, der kan være stolte af. Så det er andre omstændigheder, vi møder dem under, men det er nok stadig verdens bedste hold, som de beviste sidste år, og som de nok vil prøve at bevise igen i år.”

”Så er vi underdogs? Ja, selvfølgelig. Ændrer det noget? Nej, ikke nødvendigvis, men der er måske lidt mindre pres på os. Men jeg er virkelig glad for, at vi spiller den første kamp hjemme, for det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi nok er meget stærkere hjemme end vi er ude.”

Kamil Grabara
Kamil Grabara på træningsbanen i Portugal. Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Det bliver mere og mere emotionelt
I Superligaen har vi to hjemmekampe tilbage i Grundspillet, og så venter der yderligere fem i Mesterskabsspillet, og Kamil tænker også på, at det er hans sidste halvsæson for klubben.

"Jeg må også indrømme, at det bliver mere og mere emotionelt, efterhånden som dagene går, for det er de sidste kampe jeg spiller i Parken. Så rent personligt vil jeg tage så meget som muligt med fra følelsen af at spille her, så det kan blive hos mig resten af livet.”

”Man taler altid om det første indtryk, og hvor vigtigt det er, men det sidste indtryk er endnu mere vigtigt. Mine ambitioner er altid de samme, men de er nok endnu større for mig selv i år, end de nogensinde har været i København. Så jeg vil prøve at gøre mit bedste,” sagde Grabara.

Du kan se hele interviewet her, hvis blot du logger ind med en FCK Profil.