"Your theatre of nightmares" - tifo på Sektion 12

Tak for støtten

F.C. København meldte før Manchester United kampen ud, at det var afgørende, at der ikke var koordinerede hop på Sektion 12. Det lykkedes i samarbejde med fansene at undgå, og dermed spiller vi også søndagens Derby med fuld kapacitet på Sektion 12.
 
Det blev en historisk og forrygende aften i København, da Parken blev ”Your Theatre of Nightmares” for Manchester United med vores 4-3 sejr efter en højdramatisk kamp.
 
Tribunerne i Parken kogte kampen igennem og skabte en fantastisk ramme for en helt vild fodboldkamp, vi aldrig vil glemme.

Lauesen: En stor oplevelse for alle
”Det var en stor oplevelse for alle i Parken," siger direktør Jacob Lauesen.

"Vi kunne ikke bare glæde os over kampen og rammerne, men også den eksemplariske håndtering og disciplin fra fansenes side omkring koordinerede hop på Sektion 12. Det lykkedes til fulde at undgå dem, og det gjorde det med stor hjælp fra vores fans."
 
”Det skal alle have en stor tak for. Det betyder meget for holdet, alle jer på Sektion 12 og hele klubben, og vi glæder os til at se jer alle igen på søndag til Derby,” siger Jacob Lauesen.

Vi minder om, at forbuddet mod de koordinerede hop også gælder til de kommende kampe. Søndagens Derby er som bekendt udsolgt, men der er stadig gode pladser til næste hjemmekamp mod AGF søndag den 3. december. Find dem her på billet.fck.dk.