Mateo Tanlongo

Tanlongo efter debut: Jeg har set frem til det øjeblik

Mateo Tanlongo fik sin officielle FCK-debut i forgårs, da han spillede 2. halvleg af pokalkampen mod IF Lyseng. En debut, som argentineren havde ventet på:

"Jeg har set frem til det øjeblik - at få min debut for klubben. Jeg spillede i træningskampen i landskampspausen for nylig, men det er selvfølgelig noget andet at spille en officiel kamp. Jeg er super glad for, hvordan det hele gik både for mig selv og for holdet. Det var et stort resultat og vi spillede rigtig godt," siger Mateo Tanlongo.

Den 20-årige midtbanespiller fik sin uofficielle debut mod Fredericia i en træningskamp for to uger siden og kommer ifølge ham selv bedre og bedre ind på holdet:

"Jeg havde det rigtig godt og jeg havde brug for at spille en kompetitiv kamp. Stille og roligt får jeg intensitet og rytme i mit spil, så det skrider fremad. Kampen hjalp mig også med at 'connecte' mere med mine holdkammerater inde på banen."

"Jeg tror, at jeg kan bidrage med endnu mere intensitet, jo mere spilletid jeg får, og jeg er klar til at hjælpe med at gøre det, som træneren har brug for," forklarer han.

Udenfor banen er han også faldet bedre til blandt sine nye holdkammerater:

"Jeg føler mig mere tilpas med det engelske, og det skrider så småt fremad. Når jeg er på banen, føler jeg mig mere selvsikker, og jeg kan sige flere ting på engelsk. Men jeg får selvfølgelig også meget hjælp fra Diogo, Jordan og de andre holdkammerater, der taler spansk - og de er altid klar til at hjælpe mig med integrationen," lyder det fra Mateo Tanlongo.

Næste opgave for ham og holdkammeraterne er FC Midtjylland i Parken lørdag eftermiddag kl. 15.00.

>> Find din plads til kampen her - men skynd dig, der er snart udsolgt!