Urets detaljer

Nu kan ’1992 København GMT’ forudbestilles frem til d. 8. aug. kl. 10:00 

Alle der har skrevet sig op til det særlige ur fra About Vintage har haft adgang til forudbestilling fra kl. 10.00 i formiddags. Interessen har allerede været stor for at sikre sig et af de nummererede eksemplarer - og nu har du chancen!  

Frist for bestilling er tirsdag d. 8. august kl. 10:00, hvorefter det aldrig vil blive produceret igen. Der bliver kun produceret det antal ure, der forudbestilles, og som leveres medio november 2023.

>>> Forudbestil ’1992 København GMT’ her

Mesterskabsdetaljer til evigt minde om 2023 'The Double'-sæsonen
Det flotte ur i rustfrit stål med safirglas måler 41 mm og er vandtæt til 100 meter. Uret kommer med en 3-lænke i stål, og indeni finder du et RONDA 515 - 24H GMT-urværk.

Drejekransen er todelt i blå og sort, og tallet 15 er erstattet af tre stjerner som en reference til klubbens 15 mesterskaber. På kronen finder du den ikoniske FCK-løve og i bunden af skiven et lille flag med referencer til byens farver.

På bagkassen findes F.C. Københavns tre stjerner over en silhuet af Parken. I midten har hvert ur et unikt stykke af en kamptrøje fra guldkampen mod Randers FC den 4. juni 2023. Derudover er der, som på de to andre ure, også plads bagpå til en personlig indgravering af uret, som kan laves hos About Vintage.

Nummererede ure der bliver ’made-to-order’
Alle ure er individuelt nummereret, og prisen er 2.999,- kroner.
Det er ikke muligt at forudbestille et særligt nummer i rækken af ure, da det totale antal afhænger af, hvor mange forudbestillinger der laves.

>>> Se nærmere på uret og forudbestil her