Hunor Vajk Németh, Ungarn U17

Ugen der gik (20/2023)

U19 SLUTTER MED SØLV
Lørdag eftermiddag blev det afgjort, at der ikke bliver guldkamp i U19-ligaens sidste spillerunde på lørdag, hvor vi skal til Ikast. FC Midtjylland vandt nemlig 2-0 i Odense og sikrede mesterskabet, allerede inden vi tabte 1-2 til FC Nordsjælland.

I onsdags blev det også til sølv, da drengene tabte pokalfinalen 1-2 til Lyngby - den kamp har vi allerede skrevet om her.

På plussiden glæder vi os over, at både Emil Højlund og Tamás Szücs var tilbage efter skader. Emil har været ude hele foråret, mens Tamás blev skadet midt i marts.

Emil Højlund
Emil Højlund var senest i aktion i Future Cup-kampen mod SønderjyskE i december. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Til gengæld måtte vi undvære Oscar Højlund, Thomas Jørgensen og Amin Chiakha, der trænede med førsteholdet i Parken - Amin dog uden at komme med i truppen til AGF-kampen, hvor Oscar og Thomas sad på bænken.

Oscar Højlund, Thomas Jørgensen og Amin Chiakha træner med i Parken
Oscar Højlund, Thomas Jørgensen og Amin Chiakha træner med i Parken. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Lørdag den 20. maj 2023, kl. 14.00
FCK U19-FC NORDSJÆLLAND U19 1-2 (1-1)
15.: 1-0 Alexander Simmelhack, str.
45.: 1-1 Magnus Munck Bjørnholm
60.: 1-2 Conrad Harder

Andreas Dithmer - Emil Møller, Aksel Halsgaard, Ethan Amundsen-Day, Oliver Svendsen (78.: Hjalte Bidstrup) - Victor Froholdt, Nikolaj Zachariassen, Oliver Højer (68.: Tristan Fynbo) - Emil Rohd, Alexander Simmelhack (68.: Emil Højlund), Emil Thor (60.: Tamás Szücs)

Ikke benyttet: Samuel Andersen og Cornelius Olsson

U17-VEJLE 3-1
U17 hentede sin anden sejr i træk, da de lørdag eftermiddag slog Vejle 3-1 på KB's baner. Gæsterne kom ellers foran 1-0 midt i 1. halvleg, men de sidste seks minutter før pausen scorede vi to gange ved Neo Jönsson og David Katlego, og midt i 2. halvleg scorede Katlego igen til slutcifrene 3-1.

David Katlego
David Katlego. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U17 ligger p.t. nr. 3 og mangler nu tre kampe, inden ligaen er slut. Lørdag den 3. juni spiller de ude mod SønderjyskE, lørdag den 10. juni hjemme mod FC Nordsjælland, og lørdag den 17. juni ude mod FC Midtjylland.

U15-VEJLE 2-1
På mål af Oscar Fenger og Johan Fagersted vandt U15 en vigtig sejr i den tætte topstrid, hvor de nu selv kan afgøre, om de slutter øverst i tabellen. De er to point efter topholdet OB, men har spillet én kamp mindre.

U15 mangler fire kampe: SønderjyskE ude, Lyngby og FC Nordsjælland hjemme og FC Midtjylland ude.

UNGARN U17
Hunor Vajk Németh startede også inde i Ungarns anden kamp ved U17 EM, som ungarerne tabte 3-5 til Polen. Hunor havde blandt andet en afslutning, der så mistænkeligt ud som om, den var over målstregen, inden den polske keeper fik fat i den, men der blev ikke dømt mål - trods store protester.

Tirsdag kl. 20 møder Ungarn Irland i den sidste gruppekamp og går videre blot med uafgjort.

Hunor Vajk Németh
Hunor Vajk Németh og holdkammeraterne mente, at hans afslutning var over målstregen. Foto: Judit Wacha

DANMARK U16
Det danske U16 Future-landshold har spillet fire-nationers turnering, og efter et smalt nederlag til Polen og en sejr på straffespark over Belgien mødte de i dag Sverige i en kamp om andenpladsen. Efter 0-0 ved pausen førte danskerne 2-1, men endte med at tabe 2-5.

Nikolaj Banda repræsenterede vores Talentafdeling og startede inde mod Belgien og kom ind efter pausen mod Sverige.

UNION-B1903 4-1
03’erne led lørdag et klart nederlag til Union på 1-4 og har nu ni point op til en plads over nedrykningsstregen, og med kun tre kampe tilbage ligner det en tur ned i Serie 1.

Lørdag kl. 15.30 møder de NB Bornholm på Lyngbyvejens anlæg.

MODERKLUB-DERBY VENTER I SERIE 2
KB's bedste seniorer var ikke i kamp i weekenden, men møder onsdag aften imod B1903 i en topkamp på Lyngbyvejens anlæg - KB ligger nr. 2, og B1903 nr. 3.

Det er 03'ernes tredjebedste hold, som i DBU-systemet hedder "B1903 4", mens KB hedder "KB 2" (fordi F.C. København har status af førstehold for både B1903 og KB).

OLDBOYS-ALLERØD 1-1
De gamle drenge spillede sidste mandag 1-1 med Allerød efter at have ført 1-0 på et mål af Matti Stampe. Næste kamp er først onsdag den 31. maj, når topholdet Stenløse kommer på besøg.