Udsigt over Parken

Udsolgt mod Viborg: Skriv dig på venteliste til billetter

Der er nu udsolgt til søndagens kamp mod Viborg i Parken klokken 15.00, hvor Grundspillet i 3F Superligaen bliver afsluttet med en topkamp:

”Det er ekstraordinært, at vi med mere end tre døgn til kickoff må melde udsolgt til en kamp i Grundspillet. Det sætter endnu en streg under den stigende interesse, der er omkring F.C. Københavns kampe, og vi glæder os virkelig til en flot dag i København sammen med en masse glade mennesker,” siger Jacob Lauesen, direktør i F.C. København.

Der er oprettet en venteliste, man kan skrive sig på, hvis man ikke nåede at sikre sig billet, mens klubben opfordrer alle, der har sæsonkort, abonnement eller billet til at sikre, at ens plads i Parken bliver benyttet:

”Vores store fokus er, at vi ønsker at få så mange som muligt i Parken for at være en del af oplevelsen. Det sker via en høj udnyttelsesgrad, så har man en plads, men er forhindret i at komme, så vil vi opfordre til, at man giver muligheden videre til en anden, så flest muligt er på plads til kampen,” siger Jacob Lauesen.

>> Det er nemt at udlåne - se bare her

Da vi bliver rigtigt mange i Parken på søndag, så er det en rigtig god idé at komme i god tid. Her anbefaler vi, at man er ved stadion en time før kickoff, så alle er på plads til kampstart.

 

Find ventelisten herunder
Typisk får vi et mindre antal billetter retur fra f.eks. partnere. Vi har derfor oprettet en venteliste, hvorfra vi hurtigt kan formidle tilbud om eventuelt ledige pladser til interesserede. Formularen til opskrivning til ventelisten finder du lige herunder.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at vi kommer til at kunne tilbyde billetter. Eventuelt ekstra billetter vil blive tilbudt til alle på ventelisten samtidigt og sælges efter først-til-mølle-princippet.

Efter den udsolgte kamp på søndag venter det spændende mesterskabsspil
I formularen herunder er det også muligt, at skrive sig op til billetinfo (muligheder, priser, salgstart mm.) om vores fem slutspilskampe i Parken, hvor vi igen forventer en række flotte kulisser, når 3F Superligaen skal afgøres. Vil du give dig selv de bedst mulige forudsætninger for at være sikker på plads i Parken til mesterskabsspillet, kan du få forkøbsret til kampene via FCK+ abonnement. Læs mere om det her.