Jubel efter scoring

Vores største Superligasejr: 7-0-sejr over OB

Med en knusende 7-0-sejr over OB vandt vi vores hidtil største Superligasejr og tangerede klubrekorden fra 7-0-sejren over Cliftonville den 31. juli 2008.

Efter en ujævn københavnsk indledning i de første ti minutter, hvor OB kom til et par hele og halve chancer, satte vi os mere og mere på kampen og skabte adskillige store muligheder til at komme foran.

Hans Chr. Bernat fik en travl aften i målet, men holdt længe OB inde i kampen med gode redninger. Kort før den halve time bragte Diogo Goncalves os dog helt fortjent foran på et straffespark, der også kostede OB-backen Aske Adelgaard et direkte rødt kort for hånd på bolden.

Fem minutter før pausen bankede Diogo bolden på overliggeren, og i 1. halvlegs tillægstid lykkedes det at fordoble føringen. Bernat halvklarede et fladt skud fra Daramy, og Lukas Lerager var på pletten og bankede bolden op i nettaget.

2-0 var i underkanten af, hvad vi havde spil og chancer til før pausen - men ti minutter efter pausen stod der 5-0 på måltavlen!

OB kom slet ikke ud til 2. halvleg og først styrede Daramy 3-0-målet ind tæt under mål efter et hjørnespark i 47. minut, hvorefter Falk øgede i 52. minut, da han opsnappede en løs bold i OB-feltet, og Haraldsson gjorde det til 5-0 i 55. minut på fint forarbejde af Daramy.

Det var spil til et mål, og OB var stort set ikke over midten - og blev ikke hjulpet af endnu et rødt kort, der sendte Ivančević tidligt i bad.

De to sidste mål blev sat ind i de sidste ti minutter af Lukas Lerager og Mohamed Daramy, som dermed begge blev dobbelte målscorere i aften.

Tak for den flotte støtte i aften - og på gensyn om to uger mod Viborg FF. Eller i Horsens om en uge.