Julearrangement i Parken den 24. december 2022

F.C. København inviterer til julefest

I samarbejde med de københavnske organisationer Headspace og Røde Kors Hovedstaden inviterer F.C. København til julefest i Parken juleaftensdag for at bidrage til, at flest mulige københavnere i alle aldre kan fejre julen i selskab med andre.

OPDATERET 20.12: Alle pladser er nu booket til julefesten

Det er desværre langt fra alle københavnere, der har muligheden for at fejre julen i selskab med en stor familie eller venner, men i stedet holder jul alene eller sammen med færre, end man ønsker.

I F.C. København ønsker vi at være mere for byen og alle københavnere. Derfor har vi rakt ud til flere meget dygtige organisationer for at tilbyde at bidrage til, at flere københavnere, der gerne vil, kan fejre julen sammen med andre i samme situation i Parken.

Det sker med et julearrangement den 24. december fra kl. 11.00-16.00 med indgang ved vores reception på Per Henrik Lings Alle 2.

Arrangementet er gratis, og sammen med vores partnere sørger vi for, at der er julemad, lidt godt at drikke, julemusik, underholdning, juleknas - og ikke mindst et par juleoverraskelser til alle deltagere.

For at komme med til arrangementet kan du henvende dig til F.C. København, der varetager tilmelding for Røde Kors Hovedstaden, eller direkte til Headspace. Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser.

Kontakt og tilmelding
F.C. København
Mail: da@fck.dk, telefon 28 99 99 57

Headspace
Mail: kfm@detsocialenetvaerk.dk

Baggrundsinfo

>> Læs mere om Headspace

>> Læs mere om Røde Kors Hovedstaden