Sektion 12

Et stort forår i vente – på banen og på tribunerne

I skrivende stund har flere end 20.300 F.C. Københavnere sikret sig fast adgang til forårets kampe med et sæsonkort eller abonnement – og over 3.500 står på venteliste til at overtage evt. ledige pladser på Sektion 12.

Det har på alle måder været et flot 2022 på tribunerne, hvor klubben i sommeren opnåede en historisk opbakning, da vi rundede 20.000 sæsonkortholdere og abonnenter. 

Det har endnu en gang udmøntet sig i fantastisk stemning i Parken og et tilskuergennemsnit i 3F Superligaens hjemmekampe i Parken på ca. 27.000. Stor tak for det til jer alle!

Mange på Sektion 12-ventelisten
Lige nu er flere end 3.500 personer skrevet på venteliste til at købe abonnement til Sektion 12, som ligeledes har været i en rivende udvikling. Vi er af mange årsager ekstremt glade for at se det meget lave frafald på abonnement på Sektion 12, da det netop vidner om en stærk tilknytning til klubben og kampene i Parken. 

Når det dog sker, så tilbyder vi pladsen til en ny, der står på ventelisten. Det betyder også, at man som abonnent på Sektion 12 med fordel kan fastholde sit abonnement, fordi man ikke umiddelbart kan få fingrene i det igen, hvis man fortryder på et senere tidspunkt. 

Skriv dig på venteliste til Sektion 12
Kunne du tænke dig at komme på venteliste til et abonnement på Sektion 12, kan du skrive dig op her

Billetsalg til forårssæsonen
Pt. forventer vi at sætte billetterne til de tre første kampe i foråret i salg omkring den 1. december.