Sidste nyt før FC Nordsjælland-FCK

50 i træk?
Hvis Pep Biel starter inde i dag, er det 50. gang i træk siden derbyet den 8. august 2021. Spanieren har i alt spillet 127 kampe for løverne og har scoret 31 mål.

Lars Jacobsen har rekorden med 84 kampe i startopstillingen i træk fra 22. maj 2005 til 21. november 2006.

Pep Biel og Lars Jacobsen
Foto-montage - Getty Images / FCK.DK

Fyldt udeafsnit
Allerede for et par dage siden meldte FC Nordsjælland udsolgt på vores udeafsnit - og understregede samtidig, at FCK-fans ikke har adgang til de andre tribuneafsnit på Right To Dream Park. Altså samme regler, som vi selv praktiserer, og som vi opfordrer alle til at respektere.

>> Se også FCN's billetinfo, praktisk info m.m.


xG-stats
Ifølge "expected goals" skulle vi i denne sæson have lukket 7,0 mål ind, og FC Nordsjælland 7,3. I virkelighedens verden har vi lukket 10 mål ind, og de har lukket fire ind.

Vi har selv scoret 13 mål, hvilket er tre mere end vores xG på 10 mål, dvs en forskel på +3. Kun FC Midtjylland (+ 5,3) og Silkeborg (+ 4,4) har en højere forskel mellem xG og faktiske mål.

Vores xG på 10 mål er det højeste i 3F Superliga foran Viborgs 8,8 og FC Nordsjællands 8,6. De to klubber har scoret henholdsvis 9 og 8 mål.

Viktor Claesson har scoret fem Superligamål denne sæson, hvor hans xG er 1,8 - forskellen på +3,2 er den højeste i 3F Superliga.

Viktor Claesson


Dommerne
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Linjedommere: Jesper Dahl og Lars Rix
Fjerdedommer: Patrick Stenzel Rasmussen
VAR & A-VAR: Jonas Hansen og Daniel R. Krogstrup

Kort og karantæner
Ingen af holdene har karantæner eller spillere i karantænefare.

TV
Du kan se kampen på 6'eren og discovery+, der sender optakt fra kl. 15.00.

Nostalgi
Vores første udekamp i Farum - dengang holdet stadig hed "Farum Boldklub" - var den 10. maj 2003, hvor Zuma scorede kampens enlige mål kort før tid.

Sibusiso Zuma