FCK TRÆNING i Fælledparken

Ny halvsæson med FCK TRÆNING

I sidste uge tog vi hul på en ny halvsæson med FCK TRÆNING - et tilbud til drenge (U7-U13) og piger (U7-U16) om en ekstra ugentlig træning med FCK-trænere, som er et godt supplement til træningen i egen klub.

Dette efterår har vi udvidet antallet af værtsklubber, hvor du kan træne: Gentofte, Gladsaxe, Greve, Hellerup, Herlev, Amager, Hvidovre og Fælledparken. I Gentofte, Gladsaxe og Greve tilbyder vi pigehold, og de øvrige steder er holdene åbne for både drenge og piger.

Dejligt at mærke den store interesse
"Det er dejligt at mærke, at der igen er stor interesse for at prøve at træne som vores børne- og ungdomsspillere i FCK Talent og KB Talent," siger Niels Madsen, der er daglig leder af aktiviteterne i FCK TRÆNING.

"Vi kan se, at rigtig mange er vant til at træne godt ude i deres egne klubber, hvor vi jo ved, at der bliver gjort et kæmpe arbejde af trænere, ledere og forældre i hverdagen. Det her skal derfor ses som et tilbud, som forhåbentlig kan give lidt ekstra inspiration og motivation til den daglige træning i egen klub."

Tak til værtsklubberne
"Og hvem ved, måske får man også nogle nye kammerater, når man her bliver blandet med spillere fra andre klubber. Også derfor er det vigtigt, at vi kommer bredt ud med, hvor vi kan gennemføre FCK TRÆNING."

"Derfor er vi også meget glade for samarbejdet og den opbakning, som vi får fra de værtsklubber, som er med til at gøre det her muligt," siger Niels Madsen.

Du kan stadig komme med
Selv om efterårets FCK TRÆNING begyndte i sidste uge, er der på de fleste hold stadig mulighed for at få en plads via billet.fck.dk. FCK TRÆNING her i efteråret slutter først i uge 50 og holder kun pause i efterårsferien (uge 42).

>> Læs mere om FCK TRÆNING her

Målmandstræning i B1903
Målmandstræning i B1903.