Robert Skov

Første hattrick siden Robert Skovs tre i fire kampe

Pep Biel skrev Derby-historie i går, da han lavede det første hattrick i de i alt 119 Derbyer i alle turneringer - og så endda i Superliga-Derby nr. 100.

Med de tre mål nåede han op på otte Derby-mål i Superligaen, hvilket er det samme som den hidtidige Derby-topscorer Dame N'Doye. Senegaleseren lavede desuden et pokalmål mod Brøndby.

>> Læs mere om Pep Biels hattrick her

Robert Skovs næsten fire hattrick i træk
Pep Biels hattrick faldt næsten på dato tre et halvt år efter, at vi senest lavede havde en hattrick-helt. Den 10. februar 2019 lavede Robert Skov nemlig sit tredje hattrick på få måneder, da vi slog OB 6-1 i Parken.

De to forrige lavede han i december 2018 mod Horsens og SønderjyskE, og havde han scoret ét mål mere mod Esbjerg (hvor han scorede to i en 3-0-sejr), så havde han lavet hattrick i fire Superligakampe i træk!

Pudsigt nok blev Pep Biel i øvrigt købt netop, da vi solgte Robert Skov til Hoffenheim i sommeren 2019.


Netop 2018 er det år, hvor vi har lavet flest hattrick, hvilket du kan se på denne kronologiske oversigt over alle FCK-hattrick.

Det hører med til historien, at Thomas Thorninger lavede alle fire mål i pokalsejren over Vejen i 2000. Han er den eneste FCK'er, der har scoret fire mål i én turneringskamp:

Hattrick i F.C. København


Pep Biel fik søndagens kampbold som en hattrick-souvenir.

Pep Biel