Kalle Johnsson

Kalle klar til DERBY: Vi skal være en enhed igen

Kalle Johnsson står med Kamil Grabaras skadespause foran sit 7. DERBY på søndag. Og den 32-årige keeper ser frem til opgøret:

"Det bliver fantastisk at spille sådan en kamp igen på hjemmebane. Jeg glæder mig, og vi har noget at revanchere efter sidste uge. Men det er et DERBY, og vi ved allesammen, hvad sådan en kamp betyder. Så vi skal nok være klar," forsikrer Kalle Johnsson.

Skal tilbage til principperne
Løverne skal tilbage på sejrssporet efter nederlaget i Viborg, og det kræver en bedre balance i holdet end i søndags:

"Vi skal arbejde og være mere som en enhed på banen, og ikke blive strukket skæve eller spillet tynde, som det skete nogle gange i Viborg. Presspillet skal samtidigt være bedre fra vores side, så den slags ikke sker. Det var ikke godt nok sidst, og derfor handler det om at finde tilbage til vores principper, der fungerede så godt i foråret. Og så skal vi bygge på derfra rent offensivt."

Kommunikation et fokusområde
Søndagens kamp er udsolgt, og svenskeren ser frem til at gå på banen i en utrolig kulisse i København som han har prøvet før:

"Det bliver stort! Og kommunikationen bliver ekstra vigtig for mig med så mange mennesker og lyd på tribunerne. Det er et fokuspunkt for mig at kunne hjælpe bagkæden med eksempelvis at holde de rigtige positioner i vores restforsvar, for Brøndby har nogle hurtige folk oppe foran," forklarer keeperen, der gjorde comeback i 3-1-sejren i Aalborg i forrige spillerunde.

Bedste DERBY-minde fra 2019
Kalle Jonssons seneste DERBY i Parken var for knapt to år siden - hans bedste DERBY-minde stammer dog fra hans første kamp mod Brøndby på hjemmebane:

"Det er helt klart 2-1-sejren i Parken i december 2019, hvor jeg legede 'sprællemand' på stregen og havde et par gode redninger inden Viktor Fischer scorede sejrsmålet til allersidst. Det var en vild kamp husker jeg - lad os bare få noget af det samme søndag," lyder det fra en fortrøstningsfuld Kalle Johnsson.

Kampen mod Brøndby fløjtes igang kl. 16.00 - vi minder alle om at komme i god tid!

Se Kalle Johnssons tre pragtredninger fra sejren over Brøndby i vinteren 2019 herunder: