Parken

Mikkel Grove Lindsted ny Commercial Director i Parken

Mikkel Grove Lindsted er ansat som ny Commercial Director i Parken og F.C. København med ansvaret for kommercielle partnerskaber, merchandise og billetter.
 
De seneste år har Mikkel Grove Lindsted været bosat i Singapore, hvor han har arbejdet for Campari Group som Managing Director Asien og senest for Coravin som Vice President for Asia-Pacific.

Tidligere var han ansat i DBU og Carlsberg i roller med fokus på partnerskaber og kundeoplevelser.

”Ansættelsen af Mikkel skal ses i lyset af den strategi, vi er i gang med at lægge grundstenene til, hvor vi vil hæve totaloplevelsen for vores fans og partnere i Parken," siger direktør Jacob Lauesen.

"Her kommer han til at spille en hovedrolle og have et tæt parløb med Brian Månsson i udviklingen af de planer, vi har for fremtidens oplevelser herinde."

”Mikkel kommer med en rigtig god erfaring fra både DBU og Carlsberg, så han kender branchen og Parken godt. Han har desuden kompetencer fra sine jobs i Asien, som vi helt sikkert også kan bruge. Vi glæder os meget til at få ham ombord,” siger Jacob Lauesen.

Mikkel Grove Lindsted ser opgaven med at løfte oplevelsen i Parken som en stor og udfordrende opgave:

”Det er et drømmejob for mig," siger han.

"Parken og F.C. København er ikoniske på hvert deres måde, og man har sat gang i en virkeligt spændende udvikling omkring en lang række ting, som jeg vil gøre alt jeg kan for at bidrage til, så vi kan løfte både stadion og klub til nye højder."

"Jeg ser meget frem til at blive en del af teamet og få sat fart i en masse spændende projekter,” siger Mikkel Lindsted Grove.