FCKs nye udebanetrøje

Away Jersey 22/23

Ny Away Jersey 22/23 er klar til nye store oplevelser på udebane i Danmark og Europa! Find den på fckfanshop.dk eller i butikken i Parken.


Åh FCK, du betyder alt for mig,
aldrig skal du være alene, hovedstaden følger dig 

Sådan lyder den velkendte fansang fra tribunerne, og budskabet er med årene kun blevet endnu stærkere. I den seneste sæson har de fyldte tribuner igen og igen løftet holdet til sejr rundt omkring i Danmark og Europa. 

I den kommende sæson skal vi sammen skrive videre på historien og dominere på alverdens udebaner iført den nye Away Jersey 22/23 i en velkendt farvekombination.

>> Se nærmere på og køb den nye Away Jersey 22/23 her

Den blå/sorte udebanetrøje er tilbage 
De blå og sorte striber er efterhånden en velkendt og tilbagevendende farvekombination på vores udebanetrøjer, som en hyldest til vores to moderklubber, KB og B1903. 

Det er 30 år siden, at F.C. København blev dannet, og vores jubilæum er også markeret med skriften ”30 år for klubben og byen” i nakken under det københavnske våbenskjold.  

away

Nyt navn- og nummer-tryk  
Ligesom den nye trøje, er navn- og nummer-trykket også fornyet i et tilsvarende elegant look. Det kan tilkøbes for 125 kr. ved valg af spiller, og for 150 kr. ved valg af specialtryk.

Trøjerne fås til børn og voksne (i både en herre- og kvindemodel) i følgende størrelser:  

  • Voksenstørrelser XS til XXXL i herremodel og XXS til XXL for kvindemodellen.
  • Børnestørrelse fra 116 - 164 (forventes tilgængelig inden for 10 dage)

>> Find trøjen på fckfanshop.dk