TROPHY TOUR - Pokalen tilhører alle F.C. Københavnere

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra Audi

Så er pokalen tilbage, hvor den hører hjemme, og du har nu chancen for at få den på besøg. 

Fordi at I, vores trofaste fans, har lige så stor del i, at dette lykkedes, kan vi nu i samarbejde med vores Official Mobility Partner Audi, give dig muligheden for at få mesterskabspokalen på besøg. 

Pokalen tilhører ikke bare holdet og klubben – men også hele byen og alle jer fans, der år efter år støtter holdet, og som igen i år har været i særklasse. 

Derfor har du nu muligheden for at vinde et besøg af pokalen, så du og dine venner kan fejre mesterskabet med manér, og få lov til at løfte pokalen, vi alle har kæmpet for endelig at få tilbage, hvor den hører til.

Hjem på værelset, i stuen eller bare dit yndlingssted
Om du helst vil have den hjem på værelset, i stuen, eller på din yndlingscafe, hvor du og dine venner har skålet i løbet af sæsonen, er helt op til dig*. 

For at deltage i konkurrencen skal du klikke på nedenstående link og tilmelde dig.

>>> Tilmeld dig her
 
Der vil være datoer for besøg løbende hen over sommeren, så hvis ikke du bliver kontaktet efter første besøgsrunde, har du stadigvæk muligheden for at besøg senere på sommeren. Deadline for tilmelding er d. 3. august, og vinderne bliver kontaktet direkte, hvor mere information omkring besøget følger. 

*Besøgstidspunkt aftales med vinderne, når disse er fundet, og vil foregå i et begrænset tidsrum.