FCK-fans i Parken

Bliv på tribunen på søndag

Vi har set en tendens rundt om i Europa med, at fans løber på banen efter afslutningen på vigtige kampe. Senest torsdag aften i Liverpool, hvor Evertons fans lavede en såkaldt pitchinvasion efter kampen.

Derfor er det vigtigt for os at gøre det klart, at klubben på det kraftigste advarer mod, at det sker i Parken på søndag.

Alvorlige konsekvenser
For det første er det en alvorlig sikkerhedsrisiko for både spillere, fans og stewards, hvor vi har set aktører blive antastet eller ligefrem angrebet. For det andet kan det få meget markante konsekvenser for klubben på både kort og langt sigt.

Hvis myndighederne vurderer, at sikkerheden ikke er tilstrækkelig, kan de også aflyse den mesterskabsfejring, som vi alle håber på at skulle opleve i Parken på søndag.

På længere sigt betyder det også alvorlige sanktioner mod klubben med meget store bødestraffe samt en betydelig risiko for, at vi skal spille kampe uden tilskuere.

Bliv på tribunerne
Vi opfordrer derfor alle til at blive på tribunerne på søndag.

Vi lover, at der bliver rig lejlighed til at fejre det, hvis vi vinder mesterskabet.

Igen skal vi understrege vigtigheden af denne opfordring, da det som nævnt kan give alvorlige følger for både fans og klub, som ingen af os ønsker.