Jubel efter scoring

Millimeter fra mesterskabet efter 2-0 i Randers!

Vi er millimeter fra at kunne kalde os danske mestre 2021/2022! Hákon Haraldsson og Khouma Babacar scorede målene, og Kamil Grabara reddede et straffespark, da vi tog en vanvittig vigtig sejr i Randers.

En nervøs FCK-start gav flere farlige Randers-forsøg, men efterhånden kom løverne bedre med og fik tilspillet sig overtaget i opgøret.

Det gav tre store chancer i det sidste kvarter af første halvleg. Først til Isak Johannesson, så Viktor Claesson og endelig til Peter Ankersen. Men hver gang stod Randers-keeper Patrik Carlgren i vejen med fortrinlige fodparader. Og dermed gik spillerne til pause med stillingen 0-0.

Men forløsningen kom efter en times spil. Rasmus Falk fandt en med en flad aflevering en fremadstormende Hákon Haraldsson, der tog bolden med i fart og sparkede den i op i målhjørnet. 1-0 og ellevilde jubelscener i det udsolgte og udvidede udebane-afsnit, hvor 2500 FCK-fans klædt i hvidt havde en fest.

Men ti minutter senere fik hjemmeholdet tilkendt straffespark efter et VAR-tjek, da Denis Vavro ramte Filip Bundgaard. Men Kamil Grabara reddede på fornem vis Stephen Odays forsøg!

I en nervepirrende afslutning afslutning kom begge hold frem til chancer, men i tillægstiden fandt William Bøving Khouma Babacar, og senegaleseren lukkede og slukkede til 2-0!

Dermed har vi et forspring på 6 point inden sidste kamp mod AaB og en klart bedre målscore end FC Midtjylland, der har to kampe tilbage at spille.

Sidste spillerunde er næste søndag kl. 17.00 i Parken mod AaB.

Tusind tak for opbakningen til alle jer, der havde taget turen til Jylland sammen med os! Vi ses om en uge i København!