F.C. København og About Vintage forlænger samarbejdet

F.C. København og det københavnske ur-brand, About Vintage, har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2023 efter en meget succesfuld start på partnerskabet i 2021. 

About Vintage blev partner i F.C. København i 2021, og i november præsenterede vi et unikt F.C. København ur ved navn ”1992 København”. Uret, der kun blev produceret 500 af, blev udsolgt på kun to timer, og viste et godt match mellem About Vintage og F.C. København:

”Vi er utroligt glade for partnerskabet og relationen til About Vintage, som ikke bare giver mening for klubben og About Vintage, men i høj grad også for vores fans. Partnerskabet er for os et skoleeksempel på et succesfuldt og meningsfuldt brandpartnerskab, så vi er meget glade for at arbejde videre med About Vintage og skabe flere fan-relevante projekter sammen,” siger Jacob Lauesen, Direktør i F.C. København.

Hos About Vintage ser man også frem til at fortsætte og udbygge den fælles fortælling:

“For os, var det bedste ved sidste års partnerskab, at vi sammen med FCK fik mulighed for give så mange fans et produkt, der var mere end bare et ur. Det var minderne om de største dage på lægterne, det var drømmene om fremtiden, og det var følelsen af fællesskab. Det er vi enormt glade for at kunne fortsætte igen i år, på en endnu større klinge. København er vores fælles hjemmebane, og vi har mange flere minder at forevige - det ser vi frem til.” lyder det fra Thomas Andersen, Co-founder About Vintage.

Kommende ur-projekter
Som en del af det forlængede samarbejde er der fuld gang i planlægningen af et nyt ur-projekt, som vi ser frem til at løfte sløret for senere på året. Med den store succes fra '1992 København’ uret i bagagen, er det oplagt, at vi sammen med About Vintage ser på muligheden for, at endnu flere F.C. Københavnere kan få et flot ur om håndleddet og huske de store øjeblikke i livet.

>> Se mere fra About Vintage her