Pop up Fanområde bag Sektion 12

Carlsberg Away Days: Storskærm til Derby i Pop Up Fanzonen

F.C. København og Carlsberg giver sæsonkortholdere og abonnenter mulighed for at komme til Carlsberg Away Days og se Derbyet i Brøndby den 8. maj på storskærm ved Parken.

Der bliver plads til 3.000 i vores Pop Up Fanzone bag Sektion 12, og Carlsberg giver den første øl eller vand til alle. Du kan selvfølgelig også købe mad og drikke, hvor der er gode Carlsberg i hanerne, mens Mad & Marked sørger for foodtrucks

Arrangementet er gratis, men kræver en billet. På grund af stor efterspørgsel og interesse har vi valgt, at billetterne fordeles efter loyalitetspoint, hvilket tilgodeser de fans, der har set flest FCK-kampe. Alle får nærmere information direkte på mail - se også nærmere billetinfo sidst i artiklen.

Ser frem til nogle gode timer
”Vi er glade for, at vi sammen med Carlsberg kan give vores mest loyale fans muligheden for at se Derby sammen, når der desværre ikke er mulighed for at have dem med på stadion denne gang. Det bliver en vildt spændende kamp, og vi ser frem til nogle gode timer sammen med en masse F.C. Københavnere,” siger direktør Jacob Lauesen.

Away day i København
Carlsberg glæder sig også til Derby og til en speciel version af Away Days:

”Vi har været rigtigt glade for at starte Away Days-konceptet op sammen med FCK og de mange fans, der rejser landet rundt for at støtte klubben. Denne gang bliver det en away day hjemme i København, men med endnu flere fans, så det bliver fedt,” siger Dan Møller, der er Brand Ambassador hos Carlsberg Danmark.

Billetfordeling
Billetterne fordeles efter først-til-mølle-princippet i loyalitetspoint-grupper, og der er ingen garanti for at alle kan få, da der er flere personer end antallet af billetter.

Billetterne er som nævnt gratis, og du kan kun trække én billet pr. billet.fck.dk-profil, men hvis du er "venner" med andre i samme gruppe, kan du også hente på deres vegne.

>> Se guiden om venne-funktionen her

Tidsplan for billet-grupper

  • Fredag den 29. april, kl. 16: Alle fans med 1.300 loyalitetspoint eller flere kan hente billet via billet.fck.dk i 48 timer frem, efter først-til-mølle-princippet.
  • Søndag den 1. maj, kl. 16: Hvis der stadig er ledige billetter, kan alle fans med loyalitetspoint hente billet via billet.fck.dk, indtil der er udsolgt.

Arrangmentet åbner kl. 13
Der er Derby-kickoff kl. 16, og vi åbner allerede kl. 13.00 og lukker en times tid efter slutfløjt, dvs kl. 19.00.

Vi glæder os til at holde en spændende og sjov Derby fest med jer!