Roony Bardghji

Roony: Alle glæder sig til at komme i gang

"Det bliver dejligt at spille i Parken igen, det glæder vi os alle til. Man kan virkelig mærke i omklædningsrummet, at der er kamp søndag aften!"

Sådan lyder det fra Roony Bardghji, inden han og holdet lørdag formiddag træner på Parkens nye græstæppe, inden det bliver alvor mod OB i morgen - efter en lang pre-season, som var Roonys første på seniorniveau.

Lærerig pre-season
"Det har været spændende at være med til hele pre-season, og også hårdt, for det var første gang," siger Roony, der først begyndte at træne med førsteholdet i løbet af efteråret.

"Men det var sjovt også at rejse med holdet og være på træningslejr i et andet land, hvor vi havde god tid til at træne og arbejde på det, vi som hold behøver, så alt i alt har det været spændende og lærerigt."

Roony Bardghji
Roony Bardghji på træningsbanen i Portugal. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


God følelse inden OB-kampen
"Jeg synes også, at jeg kom endnu tættere på holdkammeraterne, mens vi var i Portugal, og skabte endnu bedre relationer. Der kom også mange nye holdkammerater, lige inden vi tog afsted, og det er godt, at vi har fået dem ind, og det er søde og rare mennesker, som jeg også fik nye relationer til."

"Min egen form er fin, og jeg føler mig helt klar. Men vi har også arbejdet hårdt i den her pre-season, så alle kunne nå sin topform, og alt i alt står jeg med en god følelse, inden premieren mod OB."

Fedt at spille foran fansene igen
"Det er kun min anden kamp i Parken siden debuten mod AGF, og det bliver virkelig fedt at spille foran alle vores mange fans igen. Det har jeg virkelig glædet mig til!" lyder det fra den 16-årige svensker.

 

Faktaboks: Carlsbergs Man of the Match

Ved debuten mod AGF blev Roony en klar vinder af fansenes afstemning om Carlsbergs Man of the Match.

Han fik 891 stemmer, inden vi lukkede afstemningen kort for slutfløjtet, hvilket er det højeste antal stemmer, som en enkelt spiller har fået i efteråret.

Mohamed Daramy har til gengæld sæsonrekorden for den højeste andel af alle angivne stemmer. I hans afskedskamp mod Sivasspor fik han 87% af alle afgivne stemmer.


>> Se alle fire episoder af FCK TV's store Roony-dokumentar
 

Roony Bardghji
Roony i debutkampen mod AGF i Parken. Foto: Jan Christensen, Getty Images